Olipa todella masentavaa.

Perjantaina pistin vaimolle viestiä, että varmaankin sairastun piakkoin masennukseen. Vastaus oli "miksi". Kerroin, että koska on niin kylmä olla. Vastauksena sain saman kysymyksen "miksi". Sen jälkeen en viitsinyt enää viestiä laittaakaan, koska asia on kerrottu jo niin moneen kertaan.

Perjantai rilluteltiin toki kavereiden kanssa iloisissa merkeissä ja kuvittelin, että äijäily piristäisi ja veisi loputkin rakkauden kaipuun rippeet mennessään. Toisin kuitenkin kävi. Lauantaiaamulla heti herättyäni aloin voida henkisesti aika huonosti ja olo oli todella masentunut. Melkein pillitin yksin saunassa. Ehkä se johtui siitä, että olin sitten menny juttelemaan ja avautumaan kavereille tilanteesta.

Hekin pitivät merkillisenä sitä, että miten puoliso ei sitten välitä sen vertaa että soittaisi jos toinen kertoo olevansa alla päin ja masentunut. En minä tarkoita, että aikuista miestä pitäisi paapoa. Sitä varten on kaverit että niiden kanssa jauhetaan. Mutta jälleen kerran tämä kieli mielestäni enemmänkin välinpitämättömyyttä kuin toisesta välittämistä.

Jossain vaiheessa vaimo sitten soitti ja sanoi vain olevansa tosi väsynyt. Uskon kyllä. Pointsit siitä, että koitti piristää minua sanomalla että "koita nyt pitää hauskaa". Mutta ei hän yrittänyt piristää minua sanomalla esimerkiksi että "pian nähdään, olet rakas" tai muuta tuollaista. Kyselin, mitä tehdään lomalla ja hän alkoi kyllä innokkaasti katselemaan matkoja, joihin ei ole rahaa. Onko tuo sitten veitsen kääntämistä haavassa.  Mihinkään kauas en kyllä lähde. Viimeksi kun kävimme Tallinnassa, rahaa kului ainakin 600€ ja vaimo oli tyytyväinen ehkä 2 päivää.

Tässä pieni pätkä keskustelustamme:

Minä: "Oot kulta"
Cupcake: "Hmm"
Minä: "Tykkään susta"
Cupcake: "Hmm"

Siis "Hmm".  Kiitos rakas vaimoni jälleen suomen oppitunnista. Osaisinpa minäkin tuota hmm-kieltä. Vaimo ei tsempannut lupauksista huolimatta tänään(kään). Sanoi siinä, että pitää nyt alkaa soittelemaan enemmän.

Joka tapauksessa piristyin sen verran puhelusta, että loppu ilta oli ihan ookoo.

Ennen paluumatkalle lähtöä laitoin vaimolle viestin, jossa pyysin, että josko hän vaikka soittelisi puoli kuuden maissa ihan vaan vittuuttaan, koska olisi kiva jutella ja on vähän ikäväkin jo tässä viikon eron jälkeen. Ei tullut vastausta eikä tullut puheluakaan. Näköjään ihan sama mitä kirjoittelen. Voisi joskus piruuttaan kokeilla lähettää muka väärään numeroon hänelle trollauksena rakastajattarelle osoitettu viesti, jossa kerron olevani tulossa käymään ja että oli hauskaa eilen ja loppuun pusi pusi :D...  Tulisikohan sitten reaktiota?

Tässä tomppelina nyt sitten odottelen puhelua koska "pitää alkaa soittelemaan ja juttelemaan enemmän".