Torstai 12.9:

Vaimon vaivat:  "outo olo"

Perjantai 13.9
vaimon vaivat: "outo olo"
 

Lauantai:
vaimon vaivat: "päänsärky"

pisteet: 2

 

Taas ostin pullon viiniä perjantaina, eikä siitä saanut vaimo kuin humalan ja meni nukkumaan. Tarvitaan vissiin väkevämpiä. Viimeksi makea konjakki sai vaimon tunnustamaan rakkautta ja kiehnäämään laivalla pari viikkoa sitten.

En tehnyt hirveämpää inventaariota ja laskenut pisteitä, mutta niin kävi ainakin, että keskiviikkonakohan vaimo sanoi puhelimessa, että rakastaa ja se sai minut nauramaan. Pisteet 1.

Lauantaina olikin sitten taas parempi päivä. Olin aluksi todella kärttyinen perjantain täydellisestä epäonnistumisesta. Minulla oli taas jonkinlaisia eroajatuksia. En niinkään ollut ahdistunut vaan ainoastaan vihainen ja äkäinen ja se näkyi naamastakin. Koitin silti olla kiukuttelematta kuin pieni kakara. No vaimollahan alkoi sitten päänsärky ja arvelin sen johtuvan hartioista joten tapani mukaan tarjosin hierontaa. No se tepsikin muutenkin. Vaimo piti taukoa kouluhommistaan ja sai hierontaa ja muuta kivaa. Plus 1. Tilanteeseen nähden tsemppaus.

Tästä sunnuntaista en odota oikein mitään vaikka kiva se olisi jatkaa. Miksi pitää muuten olla niin, että toisena yhtenä päivänä sitä rakkautta osoitetaan ja sitten seuraavana päivänä pitäisi olla kylmä kuin kala ja varoa osoittamasta tai pyytämästä tai odottamasta rakkautta?