Perjantaina sitten nähtiin. Tyypilliseen tapaan vaimo oli töistä tullessa aika etäisen oloinen. Mutta tarpeeksi kun "tarjolle" asetuin niin sitten hän kysyin "Mitä?" ja sitten halasi. Jossain vaiheessa piti tietysti pusuttaa mutta oikeaa suudelmaa ei suostunut antamaan ja muutenkin koko touhu tuntui olevan sellaista "tehdään kun on pakko" -tyyppistä.

Oli jo ilta joten mentiin aika pian sänkyyn. Nyt sitten vaimo ansaitsi 0,5 pistettä. Hän otti kiinni kädestä minua ihan itse ja vähän siinä hiplaili sitä. Sängyssä sitten taas perkele menin avautumaan että oli kauhea ikävä ja palasin tekstareissa puhuttuun ahdistumiseen ja unettomuuteen.  Tuntui että meillä ainakin synkkasi siinä. Tuntui paljon paremmalta.

No, lauantai oli oikeastaan aika tavalla samaa mitä ennenkin elikkä pusuttamista oli silloin jos MINÄ tein aloitteen. Ei oikeastaan mitään kiinnostusta vaimon puolelta sillä tavalla.

Sunnuntaina vaimo oli selvästi juonut viiniä. Haistoi hengityksestä ja näki jutuista. Koitin pyytää, että lähdettäisiin kävelylle, mutta hän kieltäytyi. En tiedä, johtuiko se siitä, ettei hän halunnut vai että oli liikaa hälinää ympärillä. Oli taas aika vetäytyä nukkumaan, joten menin siihen sitten viereen loikoilemaan ja vähän hiplailemaan.

Vaimo sanoi, että "äkkiä nyt sitten" ja otti housut pois. Ei romanttisin tapa alkaa seksi, mutta ainakin aloite tuli puoliksi häneltä. MUTTA vain 0,5 pistettä koska hän oli juonut. Itse asiassa en edes muista koska viimeksi olisin harrastanut seksiä selväpäisen vaimon kanssa.


Kaiken kaikkiaan jo perjantai muutti minun fiiliksiäni niin, että olen taas jaksanut mennä semmoisella pienellä liekillä nämä päivät. Olen nauttinut lomasta. Mutta en voi sanoa, ettenkö olisi eroamistakin ajatellut.