Tietysti aina silloin, kun asiat menevät vähän paremmin, niin ei tule sysäystä kirjoitaa. Tarkoitus kuitenkin on pitää kirjaa kaikesta, ei pelkästään huonosta, joten ne hyvät varsinkin pitäisi kirjata ylös.

Aikaa on mennyt jo sen verran, etten edes muista tarkkaan, mitkä päivät olivat kysessä. Sen kuitenkin muistan, että viime viikolla olin parinakin iltana poissa kotoa töiden takia. Johtuisiko sitten siitä vai mistä, että loppuviikosta oli sellainen meininki kuin oli.

Perjantai:
Pisteet 4

Pitäisi oikeastaan kirjoittaa johonkin muualle. Mutta vaimo oli aika humalassa mutta tällä kertaa sen verran mukavasti, että oli oikein innostunut minusta. Mutta kyllä siinä oli muutenkin kai sellaista ihan mukavaa yhdessäoloa illan mittaan. Taisi joku elokuva pyöriä ja hän nojasi minuun ja hymyili ja suuteli. Kävi jossain vaiheessa hörppäämässä jotakin tai vessassa ja kurkki siten lasioven takaa olkkariin - ilman rihman kiertämää. "Sä olet kyllä niin kaunis" tuli suustani ja hän sanoi että "oot sokea".  Oli kyllä ihan ihmejuttua ja taas tuntui, kuin se vanha (nuori) nainen olisi tullut takaisin. Tosin pitää muistaa että viinillä oli osuutta asioihin.

En muista mikä päivä se oli, mutta taisi taas telkkari olla illan pääosasa mutta vaimo sitten taas nojasi minuun ja nukahti pää rinnallani ja se oli jotenkin kauhean herttaista.  Joten siitäkin 1 piste.

Tämä viikko onkin sitten ollut taas aivan kuivaa. Tai no ei aivan. Annan koko viikolta 4 pistettä. Olen saanut tekstiviestiini yhden vastauksen ja se oli " : )" . Eli edistysaskel ottaen huomioon, että viimeisen 3 vuoden aikana "rakastan sinua viestejä on tullut viimeksi elokuussa 2010" ja muut ovat tyyliin "haeks kaupasta..".  On ollut tosi kiire töissä ja kerran tulin vasta yhdeksältä kotiin ja eukko oli jo pötköllään väsyneenä sängyssä. Sanoi kuitenkin että "Oli kiva, kun tulit". En tiedä miksi oli niin kivaa, sillä hän nukahti heti sen jälkeen mutta noh.. ainakin jostain syystä.

Perjantaiaamu alkoi halilla. Se oli aika ihmeellistä. Mutta se on voinut olla kyllä ns velvollisuushali. Vaimohan on kertonut joskus halailevansa vain, koska tietää minun sitä odotavan. 

Tänään lauantaina
pisteet 0
Vaivat: tavallista useammin nälkä, stressi

Nyt on taas kuulemma stressiä. Käytiin pihalla. Tehtiin ruokaa. Aika vastahakoista touhua ollut. Itse en ole pystynyt pitämään suutani kiinni enkä näppejäni erossa. Rupeaa kuulemma jo vähän ärsyttämään lääppiminen. No en ihmettele. Kun näin hänet ensimmäisen kerran aamulla tänään, niin piti vetää hetki henkeä ja tuli semmoinen kutitus tuonne keuhkoihin, koska hän näytti niin kauniilta. En tajua itseäni.