Tämän postauksen kirjoitin pari päivää sitten mutta se jäi julkaisematta aikaisemmin. eli kirjoitettu ennen tämänpäiväistä

 

Maanantai:
pisteet 0

Tiistai:
pisteet 1

En mä tajua, mikä sitä taas vaivaa. Sanat sanoo, ettei ole tunteeton fiilis. Mutta teotkaan ei muuta osota. Eilen koitin olla itse etäinen ja jossain vaiheessa ohi mennen hän sitten tarttui muhun ja silitti vähän ja halasi. Eli oli siinä mielessä kiva juttu ja sanoinkin, että on tosi mukavaa. Mutta en tehnyt mitään semmoista, että oisin tuupannut iholle. Mietityttää vaan, että mihin tässä enää luottaisi. Jo monta iltaa on mennyt sillä tavalla, että ollaan vaan ihan erillään kaiket illat. Vaikka koitan jotain tuttavuutta tehdä (ei mitään seksiä) niin ei mitään... Turhauttavaa.

Tiedän, että piakkoin tässä tulee taas se ilta, kun vaimo on taas se mukavampi itsensä ja sitten olen taas pari päivää onneni kukkuloilla. Mutta ei se kauaa kestä. 

No onneksi on muutakin ajateltavaa. On vain surullista nähdä, miten tämä meidän juttu on ihan sivuosassa taas. Noh.. pian mennään taas juttelemaan asioista.