Jees. Juuri kuten arvelinkin. Eipä ole vaimoa meikä kiinnostanut. Eilen vaihdettiin muutama viesti ja kaikki koskivat työhommia. Kerroin siinä sitten että laitoin kuvia kännykältä koneelle ja että viehätyin vaimon kuvista kovasti. Silloin vaimo katosi linjoilta ja kävi vielä pari kertaa messengerissä muttei laittanut enää mitään viestiä.


Eli kaikesta tärkeestä mun kanssa vaan puhutaan. Se mitä on pakko. Ei mitään mikä liittyy fiiliksiin tai suhteeseen. Vaimo ei tsempannut eilen lupauksistaan huolimatta. Ei tullut pisteitä.


Mietin, että pitäisikö minun tehdä semmoinen pistetaulukko ja katsoa, montako pistettä vaimo ehtii vuoden loppuun mennessä kerätä. Siihen pitäisi huomioida kaikki positiiviset asiat. Lähestymisiin vastaamisesta saisi puolikkaan pisteen ja aktiivisesta aloitteesta saisi 1-2 pistettä.


Mutta mikä olisi minimipistemäärä, joka pitäisi saada?

Lueskelin avioerojuttuja netistä ja totesin, että ei meillä sentään niin pahassa jamassa liitto ole kuin muilla. Toiset elävät ihan omia elämiään eivätkä välitä yhtään toisesta. Mutta jos minä lopettaisin oman aktiivisuuteni suhteessa niin siihenhän tämäkin taitaisi mennä..
No nähtäväksi jää. Tuntuu hyvältä kirjata ajatuksia ylös kun tietää, että voi tosiaan jälkeen päin katsoa taaksepäin ja oikeasti tarkistaa hyvät ja huonot ajat. Hyvinä aikoina sitä helposti unohtaa, miten onneton sitä onkaan.


Eilen oli kuitenkin ihan ookoo fiilikset. En synkistellyt paljoakaan mutta kyllä oli silti pettymys ettei vaimo vieläkään sanomisistani huolimatta ymmärrä, että minä tarvitsisin tunnustusta siitä, että olen tärkeä ja puoliso ja rakas. Edes pari kertaa viikossa.
Tänään pitäisi lähteä kavereiden kanssa fiilistelemään ja hengailemaan. Ei nyt ole mikään juhlafiilis kylläkään.